FDA схвалило новий МРТ-сканер Siemens з додатковою «інформаційно-розважальною» системою

397

FDA схвалило новий МРТ-сканер компанії Siemens Healthineers з додатковою опцією – пакетом інформаційно-розважальних програм, що дозволяє пацієнтам дивитися телевізор під час проведення процедури МРТ, повідомляє FierceBiotech.

До МРТ-сканера Magnetom Lumina 3 tesla може бути додатково підключена 70-сантиметрова підкаліберна система, що розширює спектр клінічних застосувань. За даними Siemens, в цьому обладнанні також використовуються інструменти на основі штучного інтелекту, які, як заявляє виробник, дозволяють здійснювати повне дослідження хребта на 20% швидше, ніж традиційні МРТ-системи.

Телемонітор Innovision, названий «інформаційно-розважальною» системою, здатний рухатися разом зі столом для сканування, створюючи ілюзію «глибинного буріння», оскільки транслюється збільшене зображення сканів. Відео супроводжується якісним звуком. Однак, за інформацією Siemens, ця додаткова система все ще знаходиться на стадії розробки, її комерційні продажі поки не здійснюються, і її доступність в майбутньому не можна гарантувати.

Якщо ви знайшли помилку, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити коментар

Введіть текст коментаря
Вкажіть ім'я