Кожний четвертий ресторан порушує умови роботи під час карантину – Держпродспоживслужба

166

Фахівці Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачіви кожного дня здійснюють перевірки більше ніж 4 000 об’єктів. Кожен четвертий заклад виявляється порушником карантинних обмежень. Таку інформацію наводить прес-служба відомства.

Починаючи з 18 червня, проходить посилений нагляд за дотриманням протиепідемічних заходів з боку Держпродспоживслужби. 23 червня понад 4 000 установ вже проінспектували на предмет дотримання протиепідемічних вимог, 650 з яких – це заклади громадського харчування.

«Так, 23.06.2020 перевірено 4269 об’єктів, із них 650 – закладів громадського харчування. На кожному четвертому об’єкті виявлено порушення дотримання вимог протиепідемічних заходів», – зазначається в повідомленні.

Співробітниками Держпродспоживслужби надані 896 приписів (пропозицій), накладені 74 штрафи, в 189 випадках здійснено інформування про порушення органів місцевої влади і в 102 – органів Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити коментар

Введіть текст коментаря
Вкажіть ім'я