За час епідемії в Україні заразились 21,8 тис медичних працівників

214

Максим Степанов в ході ранкового брифінгу Міністерства охорони здоров’я України повідомив, що за час епідемії коронавірусу в Україні заразилися вже майже 22 тисячі медиків.

За час епідемії в Україні заразились 21,8 тис медичних парцівників

За даними відомства, в ході протидії поширенню новой коронавірусної інфекції, нею заразились 21 812 медичних працівників в усіх регіонах України. Цей показник становить більше 6 відсотків від загальної кількості зафіксованих випадків зараження.

Також, міністр відзначив, що окрім медиків зростає і кількість випадків захворювання серед дітей – 20 843 людини. В МОЗ неодноразово наголошували, що міф про те, що діти не хворіють на COVID-19, або переносять його в легкій формі є лише міфом. Нажаль, кількість випадків захворювання серед неповнолітніх достатньо висока, за час епідемії від коронавірусу в Україні померло вже кілька дітей.

З огляду на це, варто нагадати, що в осінньо-весінній період необхідно особливо відповідально віднестись до заходів профілактики. Єдиним дієвим засобом для захисту від сезонних вірусних захворювань та грипу нині є вакцинація.

Вакцини від грипу вже почали поступати в аптеки та медзаклади, тож громадян заклилкають обов’язково пройти вакцинацію від сезонного грипу, аби знизити ризики зараження та ускладнень.

Якщо ви знайшли помилку, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити коментар

Введіть текст коментаря
Вкажіть ім'я